Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Technologiefederatie Agoria: “In tien jaar 40.000 extra jobs creëren”

De technologiesector wil in tien jaar tijd, van begin 2021 tot eind 2030, in totaal 40.000 extra jobs creëren, of 16 elke werkdag. Dat deelt technologiefederatie Agoria, die haar halfjaarlijkse stand-van-zaken van de sector opmaakt, dinsdag mee.

4 reacties

 • yvo mast

  2 maanden geleden
  Stop nu eens met die onzin uit te kramen. Doe niet zoals de politiekers met hun 100.000 nieuwe jobs juist voor de verkiezingen. Lucht verkopen kan iedereen.
 • Karel Dillen

  2 maanden geleden
  Moet toch zijn dat ze vertrouwen hebben in die "niet-verkozen" regering
 • Yolande MARIS

  2 maanden geleden
  En hoeveel jobs hebben ze kapotgemaakt?
 • Gino Denil

  2 maanden geleden
  "Vandaag tellen we 15.860 openstaande jobs, en we krijgen ze maar niet ingevuld, onder andere omdat een op de vier personen die perfect kan werken, gewoon niet op zoek is naar werk." Waarom zou iemand die het niet nodig heeft moeten gaan werken. We zijn toch het eigendom niet van de ondernemers.
 1. Beurzen fors in de min, ook bitcoin hard omlaag door zorgen over nieuwe coronavariant

  Beurzen fors in de min, ook bitcoin hard omlaag door zorgen over nieuwe coronavari­ant

  De nieuwe virusvariant die in Zuid-Afrika opgedoken is, boezemt beleggers de nodige angst in. De Europese beurzen openden vrijdag met forse verliezen, de beurzen in New York volgden. Ook de olieprijzen gingen stevig omlaag. De cryptomunten kelderen mee, de bitcoin ging hard onderuit in navolging van de forse koersverliezen op de aandelenbeurzen. De dalingen weerspiegelen de vrees die leeft voor de economische impact van de nieuwste variant van het coronavirus.
 2. Tesla-fans steunen Elon Musk in zijn reactie op rechtszaak van JPMorgan met resem recensies van 1 ster op Yelp

  Te­sla-fans steunen Elon Musk in zijn reactie op rechtszaak van JPMorgan met resem recensies van 1 ster op Yelp

  Fans van Tesla hebben zich op Yelp op JPMorgan gestort om hun ongenoegen te uiten over de Amerikaanse bank met recensies van slechts 1 ster. Tesla-CEO Elon Musk had eerder zelf met zo’n vijandige review gedreigd tegen JPMorgan als ze hun rechtszaak van 162 miljoen dollar (144 miljoen euro) tegen de elektrische wagenbouwer niet zouden droppen. De pagina van de bank op Yelp werd overstelpt en recensies posten werd tijdelijk onmogelijk gemaakt.

Geld