Plopsaland
Volledig scherm
PREMIUM
Plopsaland © Studio 100

Studio 100 in de rode cijfers. CEO Hans Bourlon: “Hopelijk kunnen theatershows in augustus hervatten, anders wordt het écht rampzalig”

Kabouter Plop, Bumba en Samson op zoek naar centjes. Het zou de titel van een nieuwe Studio 100-productie kunnen zijn. Helaas is het keiharde realiteit voor de bekende Belgische entertainmentgroep die in het coronajaar 30,1 miljoen euro verlies leed en bij de bank moet gaan aankloppen. “Hopelijk kunnen theatershows in augustus hervatten, anders wordt het écht rampzalig”, aldus CEO Hans Bourlon.

19 reacties

 • David Pittevils

  1 jaar geleden
  Het moet inderdaad net als de hele entertainment sector niet makkelijk zijn, hopelijk voor iedereen dat ze snel allemaal terug kunnen starten op een normale manier!!
 • Marc Van der Vloedt

  1 jaar geleden
  Misschien een virtuele studio100 munt en studio100 bankpas/debetkaart uitbrengen. Al wat langs daar binnenkomt kan geen "verlies" meer leiden (als je veel volgers, vloggers, verzamelaars en speculanten weet te entertainen.)
 • Kurt Cardinaels

  1 jaar geleden
  Zet studio 100 aub terug ook bij telenet! In welke tijd leven wij ? Belachelijk
 • Willy Bogaert

  1 jaar geleden
  Misschien terug wat eigen middelen instoppen zoals zoveel zelfstandigen moeten doen ? of subsidies vragen nu er nog geld is
 • Luc Brouckaert

  1 jaar geleden
  Misschien moeten de prijzen van de tickets fors de hoogte in, en gelijk maar € 3.00 of meer vragen voor een colaatje.
 1. Dit zijn de 20 producten die in september het duurst zijn geworden, én de 20 die het felst goedkoper werden

  Dit zijn de 20 producten die in september het duurst zijn geworden, én de 20 die het felst goedkoper werden

  De inflatie is nog maar eens geklommen van 9,94 procent vorige maand tot maar liefst 11,27 procent in september. Dat is het hoogste niveau sinds augustus 1975. Vooral de prijs van elektriciteit en aardgas is opnieuw sterk toegenomen, maar ook voor kleding en wijn betaal je nu meer. Reizen met het vliegtuig en ontbijtgranen zijn dan weer fors goedkoper geworden in vergelijking met augustus. Een overzicht van de top 20 van wat duurder en van wat goedkoper werd in september.