Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (sp.a).
Volledig scherm
Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (sp.a). © Photo News

Steunpakket loopt vertraging op na vraag om tweede lezing, Vandenbroucke boos: “U snijdt duizenden uitbaters de adem af”

Een eerste steunpakket voor sectoren die getroffen zijn door de coronacrisis, kon maandag in de Kamercommissie Sociale Zaken geen groen licht krijgen. Björn Anseeuw (N-VA) vroeg immers de tweede lezing uit onvrede met de manier van werken. "U snijdt duizenden ondernemers de adem af", beet minister Frank Vandenbroucke (sp.a) hem toe.

35 reacties

 • Annie Broeckx

  2 maanden geleden
  Er zijn drie oorzaken om die steun nog niet uit te keren.De eerste omdat er nog geen voldoende controle is op misbruik van de steun,de tweede omdat het logisch is dat de oppositie alles probeert tegen te houden,ten derde omdat er geen geld voor is.
 • Rob Van Loon

  2 maanden geleden
  Benieuwd wanneer we een begrotingscontrole vr 2020 en nieuwe begroting 2021 te zien gaan krijgen. Of moet dat ineens niet meer omdat we in een crisis zitten? Gaat wat worden de komende 5 jaar...
 • Hans Koch

  2 maanden geleden
  Dit is niet opposotie voeren om dwars te liggen maar correcte parlementaire controle zoals het hoort. Kennelijk stoort dat de regering men hen op de vingers kijkt ...
 • Piet Uytebroeck

  2 maanden geleden
  @Roland : welke democratie ? Er zijn individuen die meer stemmen hebben gehaald dan al deze ministers samen...
 • karin verwimp

  2 maanden geleden
  Wie verschiet daar nog van? Toch niemand? Ik hoop van harte dat ze de distributie en etc van het Corona vaccin aan de virologen en logistieke experten over laten want als die van de regering dat moeten gaan regelen dan is half de Belgische bevolking uitgestorven nog voor de eerste inenting plaats kan vinden.
 1. Lize Feryn en Guga Baúl testen hoeveel geduld hun partner heeft met deze hilarische prank
  Play
  Da's Liefde

  Lize Feryn en Guga Baúl testen hoeveel geduld hun partner heeft met deze hilarische prank

 2. Maria (86) heeft Britse coronavariant maar is niet ziek
  Play

  Maria (86) heeft Britse coronavari­ant maar is niet ziek

Geld