AFP
Volledig scherm
© AFP

Staking bij GM kostte al miljard dollar volgens analisten

EconomieDe staking bij General Motors (GM), die nu al meer dan twee weken duurt, heeft de Amerikaanse autoconstructeur al minstens 1,14 miljard dollar gekost. Dat hebben analisten van JPMorgan becijferd. Elke dag dat de staking voortduurt, verliest GM 82 miljoen dollar aan potentiële winst op de Noord-Amerikaanse markt, klinkt het. 

6 reacties

 • Marc LInden

  2 jaar geleden
  waarom moet kader dikke bonussen krijgen als ze fabriek niet deftig kunnen leiden. Nog enkele jaren en alle massaproducenten gaan over kop. de werking van de economische spiraal . eens over de top gaat de val cascadisch snel.
 • Freddy De Vos

  2 jaar geleden
  Dit is pas staken! Niet opgeven en blijven doorgaan! Een voorbeeld voor België!
 • paola nerozzi

  2 jaar geleden
  En wat gaat trump eraan doen want hij doet het zo goed in zijn Amerika
 • Marc Van der Vloedt

  2 jaar geleden
  Hedgefonds, managers en opinie makers staan klaar om de omvang van het verlies een andere richting te geven.Het resultaat blijft hetzelfde. Wat zijn het straffe mannen dat ze alles zo snel kunnen berekenen...en dat dat zelden overeenkomt met uitbetaalde bonussen en belastingaangifte.
 • Jan Broux

  2 jaar geleden
  Dat slaat toch helemaal nergens op wat ge zegt Eric. Die 1.14 miljard is geld dat GM niet binnen haalt gezien ze geen auto's kunnen verkopen als die niet worden gemaakt. Goed dat gij ergens aan de band staat ipv CEO met zo'n logica

Geld