Vlaams minister van Economie Hilde Crevits (CD&V) zei dat vanuit Vlaanderen 28 dossiers zijn doorgespeeld.
Volledig scherm
Vlaams minister van Economie Hilde Crevits (CD&V) zei dat vanuit Vlaanderen 28 dossiers zijn doorgespeeld. © Photo News

“Serieuze berg geld aan coronasteun ten onrechte toegekend”: gerecht onderzoekt misbruik

Verschillende parketten en arbeidsauditoraten in ons land onderzoeken flagrante fraudes en misbruiken met coronasteunmaatregelen. Het gaat zowel om misbruiken van de tijdelijke werkloosheid, het overbruggingsrecht als de coronapremies voor bedrijven. Dat schrijft De Tijd.

80 reacties

 • guy perain

  9 maanden geleden
  Typisch Belgie!!
 • marc werbrouck

  9 maanden geleden
  Bewijs het en straf hard. Dat is pure diefstal. Enkel malafide zelfstandigen doen dit. De goeie worden uiteraard gespaard.
 • Emi Hergersberg

  9 maanden geleden
  "de niet belastbare onkosten van onze politiekers" vertegenwoordigen eveneens een hoge geldberg. Vraag is of deze onkosten, gekoppeld aan een riant maandelijks inkomen (vaak nog met allerlei cumuls) ook niet onterecht toegekend worden ?
 • Nicole Aerts

  9 maanden geleden
  Niet iedereen krijgt 10.000 euro per maand zoals onze ministers die in deze tijden goed hun hoofd boven water kunnen houden en er zijn er die daar hard moeten voor werken om niet failliet te gaan en die van alles proberen om aan geld te geraken. Logisch toch?
 • jan geens

  9 maanden geleden
  Ik ben zelfstandig en heb het verdomd om steun te vragen want ik weet : na de gulle hand komt de heksenjacht . Nog jaren geleuter gaan ze er aan overhouden .
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.

Geld