ADR, Getty Images, ANP
Volledig scherm
PREMIUM
© ADR, Getty Images, ANP

Schiphol ten onder door corona? Realiteit is dat het een keer mis móest gaan

De grootste luchthaven van Nederland had lange tijd een goede naam over de hele wereld. Dat imago ligt volledig aan diggelen. Bezoekers spreken schande van de chaos en lange wachtrijen. Het ergste: de directie en het kabinet creëerden zelf het probleem door voor een dubbeltje op de eerste rang te willen zitten. Reconstructie van een aangekondigde ramp. 

  1. Slechts 1 op 10 gezinnen betaalt laagste energieprijs: is het voordeliger om stroom en aardgas bij verschillende leveranciers af te nemen?
    Mijnenergie

    Slechts 1 op 10 gezinnen betaalt laagste energie­prijs: is het voordeli­ger om stroom en aardgas bij verschil­len­de leveran­ciers af te nemen?

    Ondanks de torenhoge energieprijzen kiezen slechts zeer weinig gezinnen voor de goedkoopste contracten op de markt. Voor elektriciteit betaalt slechts tien procent de laagste prijzen, bij aardgas gaat het om 12%. Door voor het voordeligste contract te kiezen, kan je in totaal niet minder dan 900 euro uitsparen. Neem je daarvoor best stroom en aardgas bij dezelfde energieleverancier af? Mijnenergie.be zocht het uit.