Enkele van de bladen waarvoor Roularta interesse koestert.
Volledig scherm
Enkele van de bladen waarvoor Roularta interesse koestert. © rv

Sanoma schrapt 96 banen en wil onder andere Flair en Libelle verkopen aan Roularta

Mediabedrijf Sanoma wil zijn Belgische vrouwenbladen verkopen aan Roularta Media Group die daar 33,7 miljoen euro voor zou neertellen.  De operatie zou leiden tot het collectief ontslag van mogelijk 96 banen bij Sanoma. Dat nieuws komt hard aan bij de vakbonden: "De mensen wisten dat er iets gaande was, maar dit is absoluut een worstcasescenario, hier zijn geen woorden voor", zegt Stephan Galon, vakbondssecretaris BBTK-ABVV.

1 reactie

 • Dominique Baudry

  5 jaar geleden
  Met dank aan Aime van Hecke. Proficiat voor alle leed dat je die mensen hebt aangedaan. Lafaard!!!
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Neef Eric Wittouck bezit 11 miljard, maar hoeveel bedraagt het fortuin van echtpaar Ullens de Schooten?
  PREMIUM
  8

  Neef Eric Wittouck bezit 11 miljard, maar hoeveel bedraagt het fortuin van echtpaar Ullens de Schooten?

  “Ik ben minder rijk dan velen denken”, sprak Guy Ullens de Schooten (88) ooit. Maar neem dat gerust met een flinke korrel zout, of beter suiker. De man die gisteren zijn tweede vrouw Myriam (70) zag doodgeschoten worden door zijn eigen zoon, vergaarde een fortuin met de verkoop van de Tiense suikerraffinaderij. Tot op vandaag prijkt hij nog altijd op plaats 261 in de lijst met rijkste inwoners van Zwitserland - na de VS het land met de meeste miljardairs ter wereld. Hoe groot is zijn vermogen precies? En in welke pleziertjes stopte hij de voorbije jaren samen met zijn ‘Mimi’ dan vele tientallen miljoenen? Een blik op de financiën van de familie Ullens de Schooten.