Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Ryanair wil meer dan 80 mensen ontslaan in België

De Ierse lagekostenmaatschappij Ryanair heeft de intentie om 44 piloten en 40 stewards en stewardessen die in België gebaseerd zijn, te ontslaan. De wet-Renault zal worden geactiveerd, zo hebben de christelijke vakbond en de pilotenvereniging BeCA bevestigd.

6 reacties

 • Nic Geerts

  1 jaar geleden
  Mss moeten ze van Ranst zijn wedde aan die ontslagen mensen geven.. dan wordt het geld tenminste nuttig besteed
 • Joris Peeters

  1 jaar geleden
  Ik zal ze met plezier failliet zien gaan. Budgetreizen zijn een pest voor het milieu en nergens goed voor.
 • jef wouters

  1 jaar geleden
  die autobussen in de lucht moeten ze verbieden ze verpesten de natuur
 • raf peeters

  1 jaar geleden
  Dat men zich maar stilaan van bewust wordt dat het regelgeving gaat zijn.Ofwel voor minder aan 't werk blijven of eruit.Hoeveel werklozen heeft corona tot vandaag te-weeg gebracht en geloof ,als er tweede golf zou komen wordt het een ramp.Is het niet belangrijker werk te hebben dan geen ,niet om even welke prijs natuurlijk maar als je de huidige weddes ziet kan er gerust er maandelijks 1000€ vanaf want loopt een beetje de spuigaten uit de laatste jaren,de lonen liggen veel te hoog.
 • Johnny Temmerman

  1 jaar geleden
  laat de mensen de echte kost van een vliegreis betalen bepaalt bij wet in europa en dan zal dat spelletje van miljardairs snel gedaan zijn.Miljarden subsiedies in alle branches om de CEO te betalen en verder de echt werkende mensen ontslaan om aandelen te kunnen uitbetalen (aan hun eigen)
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.

Geld