BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Rode Duivels op verpakking? Tot 1 miljoen euro per jaar

Binnen vier weken spelen de Rode Duivels hun eerste EK-match tegen Rusland en dat merken we stilaan in de winkelrekken. Met naast de rode Jupiler intussen ook chocolade, diepvriesfrieten en zelfs aanstekers en stylo’s in een duivels jasje. Wil je dat met de officiële spelersportretten en logo’s? Dan betaal je jaarlijks tussen de 25.000 tot 1 miljoen euro aan de voetbalbond.

13 reacties

 • Axel Limbourg

  1 maand geleden
  Laten we het anders doen koop je een t-shirt met daarop een rode duivel dan betaald de voetbalbond aan de supporter 25.000€ aan een belastingtarief gelijk die voetballers krijgen en die 25.000€ zal komen van het loon van de speler die de supporter draagt fair deal niet?
 • An Peeters

  1 maand geleden
  die voetballers zijn grootgeldverdieners, zonder een fatsoenlijke bijdrage te doen. Een doorn in het oog van een gewone werkmens die bijna 50% moet afstaan. Ik zal het zeker niet kopen als er rode duivelsgraaiers opstaan.
 • frans Venloo

  1 maand geleden
  oei daar waren de politiekers niet van op de hoogte want ze betalen geen belastingen erop Hopenlijk word deze minderheidsregering afgestraft tot en mee in 2024
 • Stefaan Vanwijnsberghe

  1 maand geleden
  Die hebben dus nooit genoeg. Er zijn in Europa mensen die het met een miminimuloon en pensioen tussen 500 eu en 1250 eu moeten doen. Zij blijven graaien.
 • Paul Verbeeck

  1 maand geleden
  Krijgt het hele voetbal circus nog niet genoeg? Ze krijgen al zoveel voordelen . Dan kopen we wel producten zonder hun afbeelding. Ze kennen België alleen als ze in de lappenmand liggen of geld nodig hebben dan roepen ze op tot solidariteit, de huichelaars.

Geld