Yang Huiyan (rechts) op haar huwelijk.
Volledig scherm
Yang Huiyan (rechts) op haar huwelijk.

Rijkste zakenvrouw van Azië verdient 2 miljard dollar in 4 dagen

De 36-jarige Yang Huiyan heeft haar vermogen in amper vier dagen tijd met 2,1 miljard dollar aangedikt. Het fortuin van de rijkste vrouw in heel Azië bedraagt nu zo'n 25,6 miljard dollar (21,3 miljard euro), weet Bloomberg. De Chinese Huiyan is mede-eigenaar van het vastgoedimperium Country Garden Holding, waarvan de aandelen maar blijven stijgen.

9 reacties

 • ronny verstraete

  5 jaar geleden
  Aandelen kopen van die maatschappij dus
 • vangeel guido

  5 jaar geleden
  En dan zijn er die nog niet eens kunnen gaan schijten op een toilet in dit land??
 • Anoniem

  5 jaar geleden
  R de smedt nen trucker in belgie dat rijke land daar verdient dat ook maar ,en bekijk uw loontje eens na belastingen,je zal niet veel meer overhouden man ,en ja ik woon in china,weet er dus heel veel van en ben hier echt wel gelukkiger dank u
 • Don Pod

  5 jaar geleden
  Er is een verschil tussen aandelen zien stijgen in waarde en die stijging effectief verzilveren door ze te verkopen. Zolang ze niet verkoopt is ze niet rijker
 • Marco Maerten

  5 jaar geleden
  In werkelijkheid een allesbehave communistisch land. Het woord commune staat voor iets heel anders dan wat China in de praktijk uitvoerd,vandaar dat communisme vaak als slecht wordt aanzien terwijl net dat meer welzijn brengt voor IEDEREEN.
 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.