Volledig scherm
© Photo News

Rentetarieven stijgen op financiële markten

De rentetarieven op de financiële markten lopen al enkele dagen op. Volgens analisten heeft dat te maken met de verwachte economische groei en hogere inflatie, na de coronacrisis. De renteopstoot komt dus niet als een verrassing, al kan de snelheid waarmee de rente stijgt wel zorgen baren.

 1. Woningprijzen volgens Nationale Bank 13,5% te duur: Wat is de impact van die ‘overwaardering’ op uw droomwoning?
  PREMIUM

  Woningprij­zen volgens Nationale Bank 13,5% te duur: Wat is de impact van die ‘overwaar­de­ring’ op uw droomwo­ning?

  Woningen zijn door de sterke stijging van de vastgoedprijzen vorig jaar maar liefst 13,5% te duur, aldus de Nationale Bank. Die stelt in haar jaarverslag van 2020 dat de overwaardering van de huizenprijzen bijna dubbel zo groot was als in 2019. Is vastgoed nog een interessante investering? Kan het nog duurder? En dreigt een huis écht onbetaalbaar te worden?
 2. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven

 2. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo

Geld