Eric Van Rompuy.
Volledig scherm
Eric Van Rompuy. © Photo News

"Regering weigert resultaten van begrotingscontrole toe te lichten. Dit is een nieuw dieptepunt"

BegrotingEric Van Rompuy (CD&V) is ontstemd dat de regering weigert om de resultaten van de begrotingscontrole aanstaande woensdag toe te lichten in de commissie Financiën en Begroting van de Kamer. "Een nieuw dieptepunt", vindt de commissievoorzitter.

69 reacties

 • Willy Masson

  3 jaar geleden
  bompa gaat er eens voor zorgen dat 'zijn' partij een paar procenten verliest.
 • André Herbots

  3 jaar geleden
  Naar het schijnt zal op 31 maart Belfius de waarde van de aandelen ARCO verlagen naar 0 EURO. Ben benieuwd wat Peeters daar van gaat zeggen.
 • Marc Baeyens

  3 jaar geleden
  Van Rompuy wil gewoon de linkse oppositie een stapje vóór zijn met zijn kritiek op de regering, waar zijn moslim-partij niet bij hoort. Foeteren is nu eenmaal zijn levensstijl.
 • Ronny Van de Wal

  3 jaar geleden
  Luister: Ze zijn allemaal in hetzelfde bedje ziek en als het er op aankomt is de burger van geen tel.Onze politici doen gewoon hun goesting en zullen dat ook in de toekomst blijven doen.Nu willen ze de verkiezingen al vervalsen door buitenlanders te laten kiezen.En wij? Wij blijven die zever maar slikken en dat weten deze politici maar al te goed.Je krijgt de leiders die je verdient.......
 • Guido neerinckx

  3 jaar geleden
  Opnieuw heeft de man gelijk.Deze regering heeft er een gewoonte van gemaakt om het parlement regelmatig opzij te zetten.Kan ook dat het parlement zelf te zwak is om inhoudelijk sterk te debatteren(dat is de mening van Van Cauwelaert).
 1. Dankzij deze simpele TikTok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser
  Play

  Dankzij deze simpele Tik­Tok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser

 2. Wandelaar klimt naar hoogste top Madeira en maakt prachtige beelden
  Play

  Wandelaar klimt naar hoogste top Madeira en maakt prachtige beelden

Geld