Volledig scherm
© Belga/EPA

Proximus en Telenet krijgen voor in totaal bijna 240.000 euro aan boetes

Proximus en Telenet moeten boetes van respectievelijk 150.000 euro en 88.782 euro betalen, omdat ze de gebruikers van prepaidkaarten niet altijd correct hebben geïdentificeerd. Dat zegt de telecomregulator BIPT.

6 reacties

 • Wilfried Vanden Berg

  1 jaar geleden
  En die boetes gaan ze zeker en vast door rekenen aan de consument , en met intrest . Wees maar zeker .
 • Erwin V.D.

  1 jaar geleden
  amai, ze krijgen vermindering boete tegenover andere operator,omdat ze de wet niet naleven? Nee, te veel van onze politici zitten mee aan de graaitafels van die 2 operatoren die hier de plak zwaaien met overdure prijzen tegenover buitenland! Van een EU gesproken met vrije handel? Maar uiteindelijk zal de klant wel betalen, heb nog nooit gehoord dat ze prijs zullen doen zakken hoor!
 • Bart Vrancken

  1 jaar geleden
  Als burger en als bedrijf moet je haast bij iedere stap die je zet een studiebureau inschakelen om na te gaan of er nergens een inbreuk is tegen een of andere wet, bepaling, regelgeving. Dit zorgt voor vergrijzing , minimale dienstverlening en weinig klantvriendelijkheid. Zolang er maar geld van broekzak verhuist is het goed. Ik zwijg dat nog over onderling wantrouwen... We zijn niet 'OK' bezig.
 • MARC POELMAN

  1 jaar geleden
  Boetes die wij, de klanten, zullen betalen. Zoals altijd...
 • Theo Striem

  1 jaar geleden
  En volgende week gaan alle tarieven weer omhoog zodat de klanten weer het boeltje betalen Want nergens staat er dat er een CEO er voor opdraaid
 1. Club Brugge werkt aan beursgang: “Handige manier om aan geld te geraken. Voor de voetbalfan is dit een emotionele investering”
  Club Brugge

  Club Brugge werkt aan beursgang: “Handige manier om aan geld te geraken. Voor de voetbalfan is dit een emotionele investe­ring”

  Als alles volgens plan verloopt, trekt voetbalclub Club Brugge nog voor de zomer naar de Brusselse beurs. Dat meldt De Tijd vandaag op basis van meerdere bronnen. De landskampioen zou de eerste Belgische club zijn die een beursnotering krijgt. Sporteconoom Thomas Peeters verbaast zich niet over de Brugse beursgang. “Zeker in deze tijden is het een handige manier om aan geld te geraken. En bovendien is de aandeelhouder van een voetbalclub een aparte: voor hen is dit meer een emotionele investering in plaats van een manier om er geld mee te winnen.”
 1. "Oh my God, ik lig met een puber in bed!": 'Uit de Kleren' begint met een sisser
  Play
  Uit de Kleren

  "Oh my God, ik lig met een puber in bed!": 'Uit de Kleren' begint met een sisser

 2. Piepjonge Bart Peeters was voorbestemd voor showbizz: "Ik gooide met vlijmscherpe messen naar mijn broer"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Piepjonge Bart Peeters was voorbe­stemd voor showbizz: "Ik gooide met vlijmscher­pe messen naar mijn broer"

Geld