Volledig scherm
© Belga/EPA

Proximus en Telenet krijgen voor in totaal bijna 240.000 euro aan boetes

Proximus en Telenet moeten boetes van respectievelijk 150.000 euro en 88.782 euro betalen, omdat ze de gebruikers van prepaidkaarten niet altijd correct hebben geïdentificeerd. Dat zegt de telecomregulator BIPT.

6 reacties

 • Wilfried Vanden Berg

  12 maanden geleden
  En die boetes gaan ze zeker en vast door rekenen aan de consument , en met intrest . Wees maar zeker .
 • Erwin V.D.

  1 jaar geleden
  amai, ze krijgen vermindering boete tegenover andere operator,omdat ze de wet niet naleven? Nee, te veel van onze politici zitten mee aan de graaitafels van die 2 operatoren die hier de plak zwaaien met overdure prijzen tegenover buitenland! Van een EU gesproken met vrije handel? Maar uiteindelijk zal de klant wel betalen, heb nog nooit gehoord dat ze prijs zullen doen zakken hoor!
 • Bart Vrancken

  1 jaar geleden
  Als burger en als bedrijf moet je haast bij iedere stap die je zet een studiebureau inschakelen om na te gaan of er nergens een inbreuk is tegen een of andere wet, bepaling, regelgeving. Dit zorgt voor vergrijzing , minimale dienstverlening en weinig klantvriendelijkheid. Zolang er maar geld van broekzak verhuist is het goed. Ik zwijg dat nog over onderling wantrouwen... We zijn niet 'OK' bezig.
 • MARC POELMAN

  1 jaar geleden
  Boetes die wij, de klanten, zullen betalen. Zoals altijd...
 • Theo Striem

  1 jaar geleden
  En volgende week gaan alle tarieven weer omhoog zodat de klanten weer het boeltje betalen Want nergens staat er dat er een CEO er voor opdraaid
 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld

 2. Politie maakt einde aan achtervolging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre
  Play

  Politie maakt einde aan achtervol­ging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre

Geld