Meyrem Almaci.
Volledig scherm
PREMIUM
Meyrem Almaci. © Photo News

Politica Meyrem Almaci (44) laat in haar portemonnee kijken: “Hoe moeilijk je het zelf ook hebt, er is áltijd wel iets om te delen”

Meyrem Almaci (44), voorzitster van Groen, laat in haar portemonnee én haar ziel kijken. In onze rubriek Centen en percenten legt ze uit hoe ze met geld omgaat en waar ze in investeert. “In de islamitische cultuur is het gebruikelijk om tijdens de ramadan en door het jaar giften te schenken aan minderbedeelden. Van delen word je immers rijker.”

 1. Welk budget is een goed begin om te starten op de beurs? Wat als je liever niet te veel risico neemt? Onze geldexpert deelt zijn advies met beginnende beleggers
  PREMIUM

  Welk budget is een goed begin om te starten op de beurs? Wat als je liever niet te veel risico neemt? Onze geldexpert deelt zijn advies met beginnende beleggers

  Heb je altijd al het sluimerende idee gehad om ook eens te beginnen met beleggen in aandelen? Aarzel je om die eerste stap te zetten? Het is nochtans makkelijk, aldus onze financieel expert Paul D’Hoore. Én het brengt geld op. Maar moet je dan iedere dag de beurspagina’s lezen? En wat als je je geld terugwil? “Je kan met kleine bedragen beginnen, maar je moet wel een beetje uitkijken met de kosten voor een aankoop van aandelen.”
 1. Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?
  Play
  De Omgekeerde Wereld

  Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?

 2. Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!
  Play

  Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!

Geld