REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Piloten Brussels Airlines willen vanaf 11 mei staken

De piloten bij luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines kunnen vanaf vrijdag 11 mei het werk neerleggen. De vakbonden hebben in gemeenschappelijk front beslist een stakingsaanzegging in te dienen. De directie van Brussels Airlines zegt de aanzegging te betreuren terwijl de verzoeningsprocedure nog loopt.

90 reacties

 • Norbert Corten

  3 jaar geleden
  Sabena achterna doe zo voort.
 • Karin De Roy

  3 jaar geleden
  Staken met zo'n loon, misschien kunnen jullie eens denken aan jullie mede mensen. Die moeten een heel jaar hard werken voor veel minder loon en als ze dan eindelijk eens 1 keer in een jaar op vakantie kunnen vertrekken gaat dat niet. Heel egoïstisch van jullie hoor!!!!
 • Frans Vermeylen

  3 jaar geleden
  Geld en niets anders dan geld is belangrijk! Staken mannen en vrouwen want dat is goed voor het milieu!
 • louis den duiker

  3 jaar geleden
  Laat ze maar staken , ik vertrek al jaren vanuit Dusseldorf en Amsterdam , veel goedkoper , stukken vriendelijker , geen problemen , en van 's morgens vroeg al de mogelijkheid om iets deftigs te eten , ooit eens op Zaventem vertrokken naar Egypte , na lang zoeken vonden we een frisdrankautomaat die het nog deed .......
 • Jean-Pierre Vercruysse

  3 jaar geleden
  "Air Belgium" welke pas opgestart is met vluchten naar Azië is een mogelijk alternatief. Maar ja ze moeten de middelen hebben natuurlijk met meer types van toestellen op andere plaatsen van bestemming. Wat de reactie van sommigen tegen Zaventem hebben toont dat zij niet begrijpen dat niet alleen Brussels Airlines hier vliegt maar een massa andere maatschappijen, voor zowat overal! Verder Air France/KLM heeft ook moeilijkheden met hun personneel!!
 1. Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?
  Play
  De Omgekeerde Wereld

  Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?

 2. Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!
  Play

  Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!

Geld