Volgens Interparking rijden in Brussel nog altijd de helft minder wagens onder hun slagbomen door.
Volledig scherm
PREMIUM
Volgens Interparking rijden in Brussel nog altijd de helft minder wagens onder hun slagbomen door. © Interparking

“Parkings zijn nergens zo leeg als in Brussel”: corona en zachte mobiliteit houden auto's weg uit hoofdstad

Interparking is van plan om 1 op de 4 Belgische werknemers te laten gaan. Aanleiding is het wegblijven van auto's uit onze hoofdstad: in betaalparkings in hartje Brussel rijdt nog altijd de helft minder wagens onder de slagboom door. In de acht andere landen waar het bedrijf actief is, herstelde de trafiek wél, "dus grijpen we enkel in België in".

 1. To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  Dit weekend maakt Wout van Aert zijn comeback in het veld. Na een kort maar succesrijk wegseizoen haalt de alleskunner van Jumbo-Visma in Kortrijk en Tabor zijn crossfiets weer van stal. Maar wat doet u? Neemt u Wout van Aert op in uw Gouden Cross-ploeg of niet? Om het dilemma voor u wat te verlichten, geven we u hieronder enkele redenen waarom de drievoudige wereldkampioen wél of geen plekje in uw team verdient.
 2. Opluchting en bedenkingen omtrent heropening winkels

  Opluchting en bedenkin­gen omtrent heropening winkels

  De Vlaamse werkgeversorganisatie Voka is tevreden dat de niet-essentiële winkels weer open kunnen. Dat zal de economische schade beperken. Voor de sectoren en bedrijven die gesloten blijven of nauwelijks activiteit hebben, moeten de steunmaatregelen voldoende verlengd en versterkt worden om faillissementen en jobverlies te beperken, luidt het. Dat zeggen ook Unizo en het Nationaal Syndicaat van Zelfstandigen (NSZ). Zij betreuren echter dat klanten alleen moeten gaan winkelen. NSZ waarschuwt voor grenstoerisme nu mensen met contactberoepen nog steeds niet aan de slag mogen.
 1. Olifant maakt komaf met ongewenste bezoekers
  Play

  Olifant maakt komaf met ongewenste bezoekers

 2. Heb jij de kerstversiering van het Witte Huis al gezien?
  Play

  Heb jij de kerstver­sie­ring van het Witte Huis al gezien?

Geld