Volledig scherm
© Thinkstock

Paradise Papers: België vraagt gegevens op van 'exotische' privéjets

Minister van Financiën Johan Van Overtveldt (N-VA) vraagt bij de luchtverkeersleider Eurocontrol, die zijn hoofdzetel in Brussel heeft, alle gegevens op van privéjets die naar belastingparadijzen leiden. Dat schrijft De Tijd vandaag.

21 reacties

 • linda thinks

  3 jaar geleden
  het volstaat om naar de eerste 2 letters te kijken die op het vliegtuig staan om te weten waar het geregistreerd staat , zo simpel is het
 • Gilbert Vermeersch

  3 jaar geleden
  Groen en Rood eisen van JVOV dat hij die paradijsgangers bestraft, wat internationale wetten onmogelijk maken. Maar als Francken "bijna" een wet zou overtreden moet hij aftreden! Vaststelling: Francken en JVOV werken kei-hard met de weinige middelen die zij ter beschikking hebben. CD&V voert als compensatie een rijken-tax in die onze eigen middenklasse treft..
 • Jo Bosman

  3 jaar geleden
  Opvragen is een zaak. er ook iets mee doen is een andere zaak. V.O weigert nog steeds de 700 a 800 miljoen terug te vragen van frauderende bedrijven.
 • patrick morel

  3 jaar geleden
  Wevelgem airport wordt ook rechtgehouden door er ieder jaar veel belastinggeld in te pompen, zo dat de vriendjes daar kunnen landen.
 • Annie Broeckx

  3 jaar geleden
  Van Overveldt is wel degelijk familie van " Klaas vaak" wat betreft zand in de ogen te strooien !
 1. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen

 2. Wilde achtervolging eindigt in mineur
  Play

  Wilde achtervol­ging eindigt in mineur

Geld