Doordat Belgen en Nederlanders massaal online kochten, zag bpost-topman Jean-Paul Van Avermaet hoe in de sorteercentra meer pakjes dan ooit werden verwerkt.
Volledig scherm
PREMIUM
Doordat Belgen en Nederlanders massaal online kochten, zag bpost-topman Jean-Paul Van Avermaet hoe in de sorteercentra meer pakjes dan ooit werden verwerkt. © Tim Dirven

Pakjeslawine geeft bpost een boost

Als hofleverancier van online shoppers tijdens de sluiting van Belgische winkels kan bpost niet zeggen dat de zaken slecht draaiden de afgelopen maanden. Om toekomstige pieken op te vangen, investeert het in Antwerpen en Brussel om 100.000 pakjes per dag extra aan te kunnen.

3 reacties

 • Francois Jonckheere

  1 jaar geleden
  En van de winst het personeel dat de pakjes aflevert belonen ? Of is dat teveel gevraagd ?
 • Kenny brusseel

  1 jaar geleden
  Ja wat wilde als ze nog eens een coronatoeslag vragen
 • Bart Lauwers

  1 jaar geleden
  Nu nog op tijd leveren !
 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.

Geld