Orange-topman Michaël Trabbia
Volledig scherm
Orange-topman Michaël Trabbia © BELGA

Orange: “Meer en meer klanten willen telecompakketten niet meer"

Meer en meer klanten zijn niet meer geïnteresseerd in de uitgebreide telecompakketten, waarbij ze dus ook betalen voor diensten die ze niet meer gebruiken. Dat was te horen bij de voorstelling van de kwartaalresultaten van Orange. De telecomoperator speelt op die trend in, met de lancering van zijn "Love Duo", dat enkel mobiele telefonie en internet bevat - zonder digitale televisie. Orange-topman Michaël Trabbia wil graag nog verder gaan, maar daarvoor moeten ook de groothandelsprijzen naar beneden, zei hij vandaag.

12 reacties

 • james vroman

  3 jaar geleden
  moest telenet fietsen verkopen moest je ook verplicht je helm met reclame bijkopen fietszakken en een gps
 • Dirk Van Brussel

  3 jaar geleden
  Je kijkt maar naar twee posten maar je betaald voor 100 waarvan het grootste deel nog turkse, arabische en andere waardeloze posten zijn zoals tele verkoop.
 • Gino Denil

  3 jaar geleden
  Bij edpnet heb je geen datalimiet en betaal je nog wat minder, Stefanie van Dijk. En er verandert niet veel voor de installatie. Je zit nog altijd op een proximus lijn.
 • Stefanie van Dijk

  3 jaar geleden
  Dat is er alvast 1 die wakker geworden is! Nu de anderen nog, gelukkig biedt proximus ook enkel internet en heb ik de rest al buiten kunnen gooien, maar het mag wel wat goedkoper! En datalimiet is toch helemaal niet meer van deze tijd! Volgens mij is België het enige land wat daar nog aan vasthoudt
 • Peeters Freddy

  3 jaar geleden
  Waarom afgeven op Telenet, iedereen is toch vrij om zelf een keuze te maken. Op mijn tv zijn 100 posten en ik kijk maar naar twee.
 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.