Door het failissement moeten 20.000 klanten op zoek naar een nieuwe leverancier.
Volledig scherm
Door het failissement moeten 20.000 klanten op zoek naar een nieuwe leverancier. © ThinkStock

Opnieuw kleine energieleverancier failliet in Nederland

In Nederland is opnieuw een energieleverancier failliet. Door het faillissement van SEPA Green Energy moeten 20.000 klanten, consumenten en zakelijke afnemers op zoek naar een nieuwe leverancier.

3 reacties

 • monique bolen

  5 maanden geleden
  Ze zullen er voor zorgen dat enkel de grote spelers op de markt overblijven, ze zijn dan heer en meester en kunnen de prijzen zo duur maken of ze willen want je het ze nodig.
 • Jean-Pierre Mathieu

  5 maanden geleden
  Wat was het vroeger tocg gemakkelijk! Geen kopbrekens veranderen leverancier, geen kopbrekens faillissementen. Wat is nu het resultaat? Veel kopbrekens en geen lagere prijs. Leve de vrije energiemarkt!
 • Denis Stock

  5 maanden geleden
  Nog effe, en er is terug een monopolie. Betaalbare energie zegt ons Tine, het lijkt meer en meer op een gepeperde aanslagbiljet.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.