Maxime Petit
Volledig scherm
© Maxime Petit

Ook zaterdag 17 hypermarkten Carrefour dicht door staking

Zeventien hypermarkten van Carrefour blijven ook zaterdag nog gesloten door een staking van het personeel. De overige 783 winkels zijn wel geopend, zo meldt de woordvoerder van de supermarktgroep. De stakingsactie is een gevolg van de herstructurering die begin dit jaar was aangekondigd.

12 reacties

 • Nicole Jorissen

  2 jaar geleden
  ze staken omdat ze risico lopen en dat er een werkdruk ik,ik denk dat ze nog nooit zo kalm hebben moeten werken 20 personen in de winkel en 1.5 meter afstand aan de kassa dus daar is gene druk volgens mij,bijvullen dat moeten ze niet zelf want daar is ander personeel voor .dus als ze er meer geld uit kunnen halen is er geen risico meer allee denk is na mensen waar zijn jullie mee bezig .mijn dochter staat in de gehandicaptenzorg ,en gaat dag in en weekend werken daar is risico
 • Fonske Beys

  4 jaar geleden
  Het is NVA die alles kapot maakt in Belgie .
 • Willy Slachmuylders

  4 jaar geleden
  Vakbonden maken alles kapot in België ! België ober te nemen voor 1 euro !! Wie is kandidaat ????????
 • Angelo Cabooter

  4 jaar geleden
  Het mag beginnen stoppen hoor. 1 keer staken, kan ik nog begrijpen, maar 2 of zelfs 3 keer, is er echt over. Zo krijgen ze zeker geen winst, en worden de klanten gestraft voor iets waar ze niets aan kunnen doen.
 • Christinne Peeters

  4 jaar geleden
  Cooks Roy, het is wel Carrefour zelf die de keten kapot maakt. Dàt jij graag langere uren klopt met méér werk en minder loon en nog minder pensioen en voordelen, dàt moet jij weten. Carrefour denkt à la Nva: werkvolk zijn slaven zonder rechten. Maar ja jij bent wellicht zelfstandige met dikke pree of ne luxe dopper.