De textielfamilie De Sutter mag modewinkelketen e5 mode, die bescherming tegen schuldeisers geniet, overnemen.
Volledig scherm
De textielfamilie De Sutter mag modewinkelketen e5 mode, die bescherming tegen schuldeisers geniet, overnemen. © Kristof Pieters

Ondernemingsrechtbank kiest textielfamilie De Sutter als overnemer e5 mode: “Doorstart met 90 procent van personeel”

De textielfamilie De Sutter mag modewinkelketen e5 mode, die bescherming tegen schuldeisers geniet, overnemen. Dat heeft de ondernemingsrechtbank in Dendermonde donderdag beslist. De Sutter wil het volledige bedrijf een doorstart laten maken met 90 procent van het personeel.

2 reacties

 • Paul Philippaerts

  1 maand geleden
  Als justitie de industrie gaat organiseren, dan zijn we ver van ons bed. En dan gaat het niet om een bollenwinkel maar om grootheden. Waar gaat dat eindigen want binnenkort komen ze daar niet per kilo binnen maar met ganse ladingen;
 • nicole desseyn

  1 maand geleden
  Hopelijk geen “ brantano” nr 2
 1. ACV vertrouwt Nederlandse kandidaat-overnemer e5 mode niet: “Geen zin om het verhaal van Mega World nog eens dunnetjes over te doen”

  ACV vertrouwt Nederland­se kandidaat-overnemer e5 mode niet: “Geen zin om het verhaal van Mega World nog eens dunnetjes over te doen”

  Vijf kandidaat-overnemers hebben zich gemeld voor modewinkelketen e5 mode, die tot eind januari bescherming tegen schuldeisers heeft. Een van die kandidaat-overnemers is de omstreden Nederlander Lex H., die een verleden van faillissementen met zich meedraagt en nu alles uit de kast zou halen om e5 mode in handen te krijgen. Dat is vernomen bij vakbond ACV Puls. “We hebben nochtans absoluut geen zin om het verhaal van Mega World nog eens dunnetjes over te doen”, zegt vakbondsman Sven De Scheemaeker (ACV Puls).
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Protest tegen 'satanische inzending' voor Songfestival
  Play

  Protest tegen 'satanische inzending' voor Songfesti­val

Geld