Klaas De Scheirder
Volledig scherm
© Klaas De Scheirder

Ondernemingsrechtbank bekrachtigt reddingsplan Comics Station

De Antwerpse ondernemingsrechtbank heeft het reorganisatiedossier voor indoor pretpark Comics Station in Antwerpen Centraal gehomologeerd. Daarmee is het reddingsplan waarmee de schuldeisers twee weken eerder akkoord gingen, officieel.

1 reactie

 • Ronny Van Looy

  2 jaar geleden
  Abdel Nasser, ik geef je groot gelijk. Wij hebben ook eens overwogen om naar Comics Station te gaan, toen we vernamen wat de inkomprijs was + nog eens ritje met de tram heen en weer dan ben al aardig wat geld kwijt en dan heb je nog niets gedronken, men zou voor de aardigheid de prijzen er nog eens in Belgisch geld moeten bij zetten er zouden heel wat mensen afhaken bij dergelijke evenementen.
 1. Nationale Bank verwacht dat economie tegen eind dit jaar op niveau van voor coronacrisis zit
  9

  Nationale Bank verwacht dat economie tegen eind dit jaar op niveau van voor coronacri­sis zit

  Tegen eind dit jaar zou de Belgische economie al opnieuw op het niveau van voor de coronacrisis aanbelanden, dat is ruim een half jaar vroeger dan verwacht. Dat blijkt uit de jongste prognoses van de Nationale Bank (NBB) die maandag werden voorgesteld door gouverneur Pierre Wunsch. Voor dit jaar verwacht de NBB een economische groei van 5,5 procent, dat is zo’n 2 procentpunt meer dan bij de vorige prognose begin dit jaar. Voor 2022 gaat de Nationale Bank uit van een groei met 3,3 procent.
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!

Geld