Willy Naessens
Volledig scherm
PREMIUM
Willy Naessens © Kristof Ghyselinck

Ondernemer Willy Naessens (81) laat in zijn portemonnee kijken: “Tot mijn 42ste had ik nul euro spaargeld”

Ondernemer Willy Naessens (81) - die je nog kent van ‘The Sky is the Limit’ - verdient zijn brood vooral met industrie- en zwembadenbouw. In onze rubriek Centen en percenten legt hij uit hoe hij met geld omgaat en waar hij in investeert. “Ik heb ook privé wat vastgoed, maar niet overdreven.”

  1. Marie-Anne De Nil (67) van ‘The Sky is the Limit’ laat in haar portemonnee kijken: “Als je rijk in je graf kruipt, heb je niet geleefd”
    PREMIUM

    Ma­rie-An­ne De Nil (67) van ‘The Sky is the Limit’ laat in haar portemon­nee kijken: “Als je rijk in je graf kruipt, heb je niet geleefd”

    Dat je geld niet door ramen en deuren moet smijten, maar beter spaarzaam kunt zijn: dat is de belangrijkste financiële les die ‘paardenvleesicoon’ Marie-Anne De Nil (67) meekreeg van haar ouders. “Al is geld uitgeven nog beter. Voor jezelf én de economie.” Voor onze nieuwe rubriek ‘Centen en percenten’ legt ze uit hoe ze haar financiële zaken beheert. “Investeren in iets dat in waarde stijgt is één ding, maar je moet er natuurlijk nog van kunnen scheiden.”