Aron Benyaala van Randstad en preventieadviseur Evi Dekoninck steken een handje toe in het magazijn van BD in Temse,
Volledig scherm
PREMIUM
Aron Benyaala van Randstad en preventieadviseur Evi Dekoninck steken een handje toe in het magazijn van BD in Temse, © Jan De Meuleneir / Photo News

Omikron zorgt voor piek in uitzendsector: geen interim meer te vinden

De hele pandemie al zorgen corona en de quarantaines voor een extra vraag naar interims. Nu de omikronbesmettingen door het dak gaan, staan in zorg gespecialiseerde kantoren als eerste op ontploffen. Maar ook elders is men op creatieve oplossingen aangewezen, omdat er geen interim meer te vinden is. “Het moet nu maar eventjes met minder volk.”

14 reacties

 • Linda Heintjens

  4 maanden geleden
  Interim-bureaus en bedrijven die er mee werken zijn profiteurs.
 • Linda MOENS

  4 maanden geleden
  Jongeren moeten all-round zijn of komen niet in aanmerking voor een bepaalde job, ook al hebben ze de nodige diploma's of classificaties en er zijn jobs in overvloed in alle bedrijfstakken maar toch komen ze niet aan de bak, te weinig ervaring of dat ene pluspuntje dat ontbreekt om het bedrijf verder te profileren. Nu door de uitval van vele werknemers zijn velen wel opeens welkom en speelt het diploma, ervaring en andere vaardigheden blijkbaar geen enkele rol meer. Het kan verkeren !!
 • Dany Herman

  4 maanden geleden
  Werken loont niet zie dit aan armtierig pensioen en een swt verliest zijn rechten en betaald achteraf het gelag
 • Bert De Bruin

  4 maanden geleden
  Veel ondernemers durven geen mensen meer aan te nemen door het risico van lockdowns. Het resultaat van ons goede politieke beleid.
 • Frank Coussement

  4 maanden geleden
  Als arbeid eens meer moest lonen. Maw minder belast.
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.