AP
Volledig scherm
© AP

Olieprijzen dalen verder in aanloop naar OPEC-vergadering

De olieprijzen zijn donderdag verder gedaald in de aanloop naar nieuw overleg van de belangrijkste olieproducerende landen.

24 reacties

 • Eric De Baeremaeker

  3 maanden geleden
  De Belgische staat is de grootverdiener aan de olieprijs. Zal het kliksysteem de prijs evenredig laten dalen dan de stijging ? Normaal niet .
 • Jan Keymis

  3 maanden geleden
  Kan iemand mij zeggen waar vadertje staat binnen enkele jaren de verloren inkomsten gaat halen en waar ze de elektriciteit hart halen voor de wagens en de verwarming en?
 • Klootzakkerij van bepaalde journalist moe Gelieve mail adres te verwijderen

  3 maanden geleden
  @Paul van de Velde,juist ooit was het 140 dollar voor een vat en prijzen aan pomp lager dan nu maar stel maar dat meer dan 1€ aan taksen en accijns op een liter zit,name-lijk 70% van de prijs en dat is op liter 1.70€ niet minder dan 1.20€ voor vader Staat.Ook olieproducerende landen stellen dit vast en juist door dat zullen prijzen niet meer zakken
 • Bert Thijs

  3 maanden geleden
  Moest nog veel duurder worden. de eindeloze files vrachtwagens worden zo misschien opgelost !
 • pipo de clown

  3 maanden geleden
  Dat is dezelfde prijs als 14 jaar geleden en hoeveel betaalde je toen aan de pomp? Juist 47% minder als vandaag. De overheid hanteert echter een hefboomsysteem dat als ongeacht welke energiebron duurder wordt alle overige procentueel meestijgen.