In Gent opent dinsdag de eerste OKay Direct, een 24/7 selfservice winkelconcept dat 24/7 geopend zal zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
In Gent opent dinsdag de eerste OKay Direct, een 24/7 selfservice winkelconcept dat 24/7 geopend zal zijn. © RV

OKay opent eerste onbemande 24/7 supermarkt

Buurtwinkelketen OKay opent vandaag in Gent de eerste ‘personeelloze’ selfservicewinkel van het land waar klanten 24/7 voor hun boodschappen terecht kunnen. Moederbedrijf Colruyt Group ziet vooral in de grootsteden veel potentieel in het innovatief winkelconcept.

47 reacties

 • ignace van hijfte

  6 maanden geleden
  vooral het gewoon buiten wandelen met het winkelmandje (zie filmpje) is wel een pluspunt :)
 • Joke Weyts

  6 maanden geleden
  Ik betaal niet om het werk van een kassierster te doen. Ik wil haar job niet afnemen! Bovendien verleiden jullie met dit concept én jullie onbemande kassa’s moedwillig mensen om te stelen. Dit verlies zit reeds al jaren in jullie prijzen ingecalculeerd.
 • Bart Vermeulen

  6 maanden geleden
  Goed voor de nachtwinkels, hun prijzen zullen direct mee mogen zakken!
 • Hans van Everbroeck

  6 maanden geleden
  Logische stap in de modernisering, ten spijt van alle criticasters hier. Er zal nog altijd volk moeten zijn om die rekken te vullen, dus enkel de bemande kassa verdwijnt.
 • Frederik Essel

  6 maanden geleden
  Het is logisch dat "eenvoudig" werk automatischer zal worden. Maar dat wil ook zeggen dat we onze kinderen moeten stimuleren een job te kiezen die wel nog zal bestaan. In de toekomst gaan we geen koerierdiensten meer hebben, geen kassa, geen chauffeurs,... Maar wel mensen die nog elektriciteit kunnen leggen, sanitair, daken,... en intellectuele jobs. Mogelijkheden genoeg voor degene die wil. Maar start daar nu mee, want automatisatie is er nu al.