photo_news
Volledig scherm
© photo_news

Nog niemand vergoed na staking Ryanair

Na de staking van Ryanair van 25 en 26 juli vorig jaar hadden gedupeerde reizigers recht op een schadevergoeding van 250 tot 600 euro. Die wou de Ierse lagekostenmaatschappij niet betalen omdat ze overmacht claimden. Negen maand later hebben gedupeerden die een rechtszaak aanspanden nog geen geld ontvangen.

17 reacties

 • dirk claeys

  3 jaar geleden
  Er komt ook geen vergoeding!
 • Miel Marie

  3 jaar geleden
  Ryanair heeft toch geen schuld aan die staking. Geld eisen van de stakers, beste gedupeerden !
 • Jan Verstrepen

  3 jaar geleden
  Als je met zulke soort in zee gaat mag je je aan alle smeerlapperij verwachten. Ik denk dat mensen die met de maatschappij vliegen zullen kunnen fluiten naar hun centen en dat ze hun plan trekken er zijn genoeg eerlijke maatschappijen om mee te vliegen.
 • rik lagrou

  3 jaar geleden
  38 uren werken snel voor bij Sommigen 4/5 30uren Er is enorm bespaart in griffie /rechtbanken! Parlementsleden weten ook hun zaak toch voor gaat Dat bevolking geen recht meer krijgt maakt hen niets uit!
 • Norbert Bauwens

  3 jaar geleden
  Hoe is het mogelijk dat er nog mensen zijn die met Ryanair wille vliegen. ,,,,???? Ah ja, het is iets goedkoper en daar doen ze hun broek voor af.
 1. Met deze tips hou je je dakgoot en regenpijp bladvrij
  Livios

  Met deze tips hou je je dakgoot en regenpijp bladvrij

  Bladeren en ander vuil zijn tyische boosdoeners bij verstopte dakgoten en regenpijpen. Door je dak en dakgoten in de herfst vrij te maken en ze ’s winters zo te houden, zorg je dat water altijd probleemloos weg kan. Tijdens een langere vorstperiode kunnen sneeuw en ijs de waterafvoer blokkeren, wat je heel wat schade kan opleveren. Controleer daarom regelmatig op verstoppingen en houd je dakgoot bladvrij. Bouwsite Livios legt uit hoe je dat doet.
 2. Britten praten met afzonderlijke Amerikaanse staten over handel
  2

  Britten praten met afzonder­lij­ke Amerikaan­se staten over handel

  Het Verenigd Koninkrijk probeert met afzonderlijke Amerikaanse staten handelsafspraken te maken. Een overeenkomst met de Verenigde Staten over vrijhandel laat lang op zich wachten, dus stuurt het Britse kabinet onder meer delegaties naar Californië, Georgia en Tennessee. De Britse premier Boris Johnson verkondigde in het verleden nog dat er snel na de Brexit een akkoord met de Amerikanen over vrijhandel zou komen.
 3. Betalingsbedrijf Square van Jack Dorsey heet voortaan Block

  Betalings­be­drijf Square van Jack Dorsey heet voortaan Block

  Het moederbedrijf van de Amerikaanse betalingsdienst Square gaat voortaan als Block door het leven. Daarmee wil het bedrijf van Twitter-oprichter Jack Dorsey duidelijk maken dat het inmiddels meer omvat dan alleen die betalingsdienst. Zo kocht de onderneming muziekstreamingdienst Tidal en begon het een op cryptomunten gerichte dienst met de naam TBD54566975. Ook de op consumenten gerichte betaaldienst Cash App is onderdeel van het bedrijf.

Geld