PHOTO_NEWS
Volledig scherm
© PHOTO_NEWS

Nieuwe records voor Dow en S&P 500 op Wall Street

De aandelenbeurzen in New York bereikten gisteren nieuwe recordhoogtes. Dankzij een sterker dan verwachte daling van het aantal eerste uitkeringsaanvragen, sloten de Dow Jones-index en de S&P 500-index op nieuwe hoogtepunten.

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Air Belgium start vrijdag met lijnvluchten vanop Brussels Airport

  Air Belgium start vrijdag met lijnvluch­ten vanop Brussels Airport

  Luchtvaartmaatschappij Air Belgium vliegt vanaf vrijdag twee keer per week naar het Afrikaanse eiland Mauritius. Het zijn de eerste lijnvluchten vanuit Zaventem voor de maatschappij. Ze worden uitgevoerd met een gloednieuw vliegtuig, Airbus A330neo, dat vandaag werd voorgesteld op de luchthaven. Midden december start Air Belgium nog vanop Brussels Airport met vluchten naar de Caraïben, met stops op de Dominicaanse Republiek en Curaçao.

Geld