REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Nieuwe realityshow zoekt mensen die hun cryptomunten kwijt zijn omdat ze paswoord vergeten zijn

Er is een nieuwe realityshow in de maak die mensen wil helpen hun verloren cryptomunten terug te krijgen. Casting director Jessica Jorgensen van het Britse tv-netwerk ITV heeft een opvallende oproep gelanceerd naar mensen die geld vast hebben zitten in cryptoportefeuilles. “Als je alles al geprobeerd hebt om je paswoord weer te herinneren, dan horen wij graag jouw verhaal”, luidt het.

0 reacties

  1. Waar en hoe koop je welke digitale munten? Onze crypto-experts geven advies: “Sommige platformen bieden jaarlijkse interesten op je bitcoins”
    PREMIUM

    Waar en hoe koop je welke digitale munten? Onze cryp­to-ex­perts geven advies: “Sommige platformen bieden jaarlijkse interesten op je bitcoins”

    Er gaat geen dag voorbij of er valt wel iets te beleven in de wereld van Bitcoin en andere cryptomunten. Hoge en lage koerssprongen lossen elkaar in sneltempo af. Kriebelt het bij jou (en je portemonnee) om te investeren in het digitale monetaire systeem? Zorg dan dat je je goed voorbereid en ook bewust bent van de valkuilen. In deze reeks zetten crypto-experts Levi Haegebaert en Gwen Busseniers je op weg met de belangrijkste informatie. Vandaag: waar kan je welke digitale munten aankopen? Hoe doe je dat stap voor stap? En hoe bescherm je je tegen hackers?

Geld