Aleksandra Melnitsjenko in 2014.
Volledig scherm
PREMIUM
Aleksandra Melnitsjenko in 2014. © Getty Images

Nieuwe bazin in Antwerpse haven: Aleksandra Melnitsjenko (45), Servisch fotomodel, popzangeres én vrouw van superrijke Rus ‘plots’ aan hoofd van kunstmestbedrijf

PORTRETDe Antwerpse haven heeft er een - zachtjes uitgedrukt - opvallende bazin bij. Nu haar Russische echtgenoot-oligarch Andrej Melnitsjenko (50) door het Westen in de ban werd geslagen, staat vrouwlief Aleksandra Nikolić (45) officieel aan het hoofd van kunstmestproducent ‘EuroChem Antwerpen’. Als voormalig Servisch model, popzangeres en mede-eigenares van het grootste zeiljacht ter wereld nodigt ze zelfs Jennifer Lopez op haar feestjes uit en daar zijn ook de Belgische vakbonden niet helemaal gerust in.

34 reacties

 • Zoran Pavicevic

  3 maanden geleden
  Zij zorgt wel voor brood op de plank voor 400 gezinnen hé!! Dus voor diegenen die de eerste steen werpen, zip it...
 • christian demeester

  3 maanden geleden
  Op dezelfde lijst zetten als haar echtgenoot.
 • Norbert De Keulenaer

  3 maanden geleden
  Zo zie je maar dat in Belgie (lees Antwerpen) alles kan en mag om de regels te omzeilen zonder dat er 1 een poot uitsteekt.
 • Mady Vermeulen

  3 maanden geleden
  Hoe verwonderlijk.
 • Ferdi Wuytack

  3 maanden geleden
  Schoon volk op de kaai. Hoewel ik er zeker van ben dat enkel luxejachten en bijhorende decadentie haar interesse zullen hebben.
 1. Problemen met de levering en te dure prijzen: helft bouwbedrijven moest recent werf al stilleggen
  16

  Problemen met de levering en te dure prijzen: helft bouwbedrij­ven moest recent werf al stilleggen

  De helft van de bouwbedrijven heeft zijn activiteiten al voor korte tijd moeten opschorten omwille van problemen met de levering, de prijs van de materialen of op vraag van de klant. Dat weet Het Laatste Nieuws in primeur. “Het meest verontrustende is dat de problemen niet opgelost raken, en zelfs nog erger dreigen te worden," zegt Niko Demeester, CEO van Embuild, de vroegere Confederatie Bouw.