© Bart Leye
Volledig scherm
© © Bart Leye

Na havermelk, willen Belgen kokoswater naar de beurs brengen

Verlinvest, het Belgische investeringsvehikel van de familie de Spoelberch, wil All Market, het Amerikaanse moederbedrijf achter kokoswater Vita Coco, naar de beurs brengen. Dat schrijft het financiële persagentschap Bloomberg.

1 reactie

 • Ives Ameel

  1 maand geleden
  Wat gaan ze nog allemaal uitvinden om ons te pluimen?
 1. Dow-Jones voor het eerst boven de 35.000 punten

  Dow-Jones voor het eerst boven de 35.000 punten

  Alle drie de grote beursgraadmeters in New York zijn vrijdag op records gesloten. Beleggers waren optimistisch gestemd omdat bedrijven deze cijferperiode over het algemeen goede resultaten overleggen. Ze lieten hun stemming zelfs niet verpesten door een wat tegenvallend cijfer over de bedrijvigheid van de Amerikaanse dienstensector of het toenemende aantal coronabesmettingen in veel landen door de Deltavariant van het coronavirus. De Dow-Jonesindex ging voor het eerst boven de 35.000 punten.
 2. Chiptekort blijft autosector teisteren: “Probleem is absoluut nog niet van de baan”

  Chiptekort blijft autosector teisteren: “Probleem is absoluut nog niet van de baan”

  Het chiptekort blijft voor uitdagende situaties zorgen bij autobouwers. In de Brusselse fabriek van de Duitse luxewagenbouwer Audi moest de band vorig maand nog worden stilgelegd en ook in de Gentse fabriek van autobouwer Volvo lag de productie meer dan een week stil. Daar volgt de directie het probleem op de voet. “De problematiek is absoluut nog niet van de baan”, zegt woordvoerder Barbara Blomme.

Geld