Archiefbeeld ter illustratie. De Russische vlag wappert op de top van een dieselfabriek in een olieveld in de regio Irkoetsk.
Volledig scherm
Archiefbeeld ter illustratie. De Russische vlag wappert op de top van een dieselfabriek in een olieveld in de regio Irkoetsk. © REUTERS

Na EU ook G7 en Australië akkoord met prijsplafond voor Russische olieproducten

UpdateDe landen van de G7 en Australië hebben vrijdag een akkoord bereikt over een prijsplafond voor Russische olieproducten. Dat melden ze in een gezamenlijk persbericht. Eerder op de dag bereikten ook de lidstaten van de Europese Unie al een akkoord over een prijsplafond.

  1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
    Livios

    Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

    Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.