BELGAIMAGE
Volledig scherm
© BELGAIMAGE

Minder werklozen in Vlaanderen dan vorig jaar in juli

Er waren in juli minder werklozen in Vlaanderen dan een jaar eerder. De Vlaamse arbeidsbemiddelingsdienst VDAB telde 198.374 werkzoekenden zonder werk, 13,4 procent minder dan in juli 2020.

3 reacties

 • Johan Goris

  1 maand geleden
  Dit is goed en minder goed nieuws. Goed omdat de corona geen blijvend effect heeft op het werken. Minder goed omdat men zo toch onze vrijheid verder kan blijven beperken, want de economie blijft draaien. We zijn iets meer slaaf geworden.
 • Baldr VanHoek

  2 maanden geleden
  Helaas zijn dat er evenveel al sin 2008 en enkele honderdduizenden meer dan in 1995. Bovendien wordt net gemeld hoeveel er geschrapt werden.
 • Luc Pelckmans

  2 maanden geleden
  Is het geen hoge tijd om grote kuis te doen onder de werkonwilligen om hen af te sluiten van enige vorm van hulp. Geen werk geen steun!
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).

Geld