Greenyard levert groenten en fruit aan tal van bekende supermarkten. Marc Coucke krijgt met zijn miljoeneninvestering een belang van 13,4 procent in het bedrijf.
Volledig scherm
Greenyard levert groenten en fruit aan tal van bekende supermarkten. Marc Coucke krijgt met zijn miljoeneninvestering een belang van 13,4 procent in het bedrijf. © Photo News/RV

Miljoeneninvestering Marc Coucke geeft aandeel Greenyard vleugels op Euronext

Het aandeel van groente- en fruitbedrijf Greenyard is flink de hoogte in geschoten nadat bekend was gemaakt dat Marc Coucke fors investeert in de groep. Na goed een halfuur handel stond het aandeel circa 18 procent hoger op Euronext Brussels.

1 reactie

 • stefaan VAN van vlierberghe

  6 maanden geleden
  Hij investeert tenminste in België, dit verdient waardering, dus creatie van werkgelegenheid. Moest het enorme kapitaal van de Belgische spaarboekjes nu op dezelfde manier geïnvesteerd worden in ons land, zou dit ten goed komen van gans de bevolking !
 1. Personeel luchthaven Charleroi houdt werkonderbrekingen, vliegverkeer mogelijk verstoord
  4

  Personeel luchthaven Charleroi houdt werkonder­bre­kin­gen, vliegver­keer mogelijk verstoord

  Op de luchthaven van Charleroi vonden er deze namiddag werkonderbrekingen plaats tussen 13 en 15 uur. De werknemers klagen met de actie “de onaanvaardbare verslechtering van de arbeidsomstandigheden” aan. De volgende stap is een staking. De directie liet vanavond weten dat morgen een ondernemingsraad gepland is op de luchthaven, om meer duidelijkheid te geven over de situatie van de luchthaven.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).

Geld