Stephan De Brouwer, CEO van McDonald's België, stelde de plannen van de restaurantketen voor ons land vandaag voor op een persconferentie.
Volledig scherm
Stephan De Brouwer, CEO van McDonald's België, stelde de plannen van de restaurantketen voor ons land vandaag voor op een persconferentie. © PHOTO NEWS

McDonald's wil zeker 4 nieuwe restaurants in België openen en 25 miljoen euro investeren

GeldRestaurantketen McDonald's wil dit jaar in België 25 miljoen euro investeren, in onder meer het opwaarderen van restaurants naar zijn 2.0 concept, met bereiding van burgers à la minute en tafelbediening. Ook wil de keten, die dit jaar veertig jaar actief is in ons land, hier nog eens minstens vier nieuwe restaurants openen. Dat heeft de topman van McDonald's België, Stephan De Brouwer, bekendgemaakt. 

6 reacties

 • Lucas De groot

  5 jaar geleden
  Nog meer brol.
 • Jan Verstrepen

  5 jaar geleden
  Goed, maar dan moeten ze een extra bijdrage betalen aan de sociale bijstand meer bepaald de gezondheid kost, want die troep die ze daar opdienen is nergens goed voor. Elk eet wat hij wilt maar de gemeenschap moet niet opdraaien voor de daarvoor extra gemaakte gezondheid kost.
 • Gerry Cle

  5 jaar geleden
  De eethuizen van McDonald's 'restaurants' noemen vind ik er een beetje over. Hamburger- en fastfoodrestaurants is een betere benaming.
 • Jurgen Van Den Bergh

  5 jaar geleden
  Ik heb ze een voorstel gedaan een jaar of twee geleden betreffende een nieuwe locatie in een regio waar nog een enorm gat zat zonder McDo en die op die locatie enorm rendabel zou zijn. Ik heb reactie gehad dat ze het zeker in overweging gingen nemen. Ik ben eens benieuwd. In het geval dat...een percentje zal er niet aan vasthangen zeker? ;)
 • Marco brilmans

  5 jaar geleden
  Ze zouden beter investeren in het verbeteren van hun producten. Sorry, het enige waar McDo beter is tov andere hamburgerketens zijn de frietjes, that's it.. Burger King met alle respect heeft de beste hamburgers.