Een bezorger van Uber Eats komt een bestelling ophalen in een McDonald's in Amsterdam. Onder meer dankzij de maaltijden aan huis boekte de fastfoodketen mooie cijfers.
Volledig scherm
Een bezorger van Uber Eats komt een bestelling ophalen in een McDonald's in Amsterdam. Onder meer dankzij de maaltijden aan huis boekte de fastfoodketen mooie cijfers. © ANP

McDonald's in goeie papieren: duizend nieuwe restaurants en pak renovaties dit jaar

McDonald's wil dit jaar wereldwijd duizend nieuwe restaurants openen. Ook zal de fastfoodketen 2,4 miljard dollar (1,9 miljard euro) investeren om haar huidige restaurants in de Verenigde Staten op te frissen. Dat bleek tijdens de presentatie van de jaarcijfers.

1 reactie

 • mike dierickx

  5 jaar geleden
  Zoals het artikel al zegt, de investeringen blijven beperkt tot de amerikaanse markt. Hier in Belgie gebeurd er niets, McDonalds corporation zal enkel het franchisegeld ontvangen van hun zelfstandige uitbaters, als die willen renoveren mogen die dat zelf bekostigen.
 1. “Dit gaat puur over wie 100% de controle heeft”: wat zijn de gevolgen voor klanten en aandeelhouders als Telenet van de beurs wordt gehaald?
  PREMIUM

  “Dit gaat puur over wie 100% de controle heeft”: wat zijn de gevolgen voor klanten en aandeelhou­ders als Telenet van de beurs wordt gehaald?

  Het Amerikaanse telecommunicatiebedrijf Liberty Global lanceerde vandaag een bod op Telenet. De onderneming wil Telenet zo volledig van de beurs halen. Per aandeel biedt het bedrijf 22 euro. Maar wat betekent dat precies voor jouw telecomfactuur? En wat moet je doen als je zelf een aandeel hebt van Telenet? Wij vroegen raad aan onze geldexpert Pascal Paepen. “Besef dat er ook zoiets bestaat als een uitrookbod.”
 2. Alle blikken zijn deze week gericht op federale regering: “Er moet nu écht iets gebeuren, na de zomer gaat iedereen in verkiezingsmodus”

  Alle blikken zijn deze week gericht op federale regering: “Er moet nu écht iets gebeuren, na de zomer gaat iedereen in verkie­zings­mo­dus”

  Het wordt een belangrijke week in de Wetstraat. “De blikken zijn federaal gericht”, vertelde politiek journaliste van ‘VTM NIEUWS’ Hannelore Simoens bij HLN LIVE vanochtend. Afgelopen weekend startten de eerste begrotingsgesprekken, al leverden die nog niets op. Ze zullen deze week verder gezet worden, maar ook daar moeten we nog niet al te veel van verwachten, aldus Simoens. Verder zal de regering zich buigen over de pensioenen, de fiscale hervorming en een akkoord met Engie.