Volledig scherm
© REUTERS

Marktwaarde bitcoin naar ruim 1.000 miljard dollar

De totale marktwaarde van alle bitcoins is voor het eerst gestegen tot meer dan 1 biljoen dollar, ofwel duizend miljard dollar (zo’n 825 miljard euro). De bitcoin is al langere tijd bezig met een spectaculaire opmars, waarbij record op record wordt gestapeld.

15 reacties

 • Johan Renier

  1 week geleden
  Analisten blijven waarschuwen : Arco is beter
 • Dirk Tuymans

  1 week geleden
  Bedankt voor de grote winst...En niks crimineel aan. Gewoon durven.
 • sylvain kusters

  1 week geleden
  Ooit zal de bitcoin drastisch in waarde verliezen. Als alles betaald zou worden in bitcoin. Zou zoveel energie vergen dat het gewoon niet verantwoord meer is. Ja weg bij de grootbanken oké, maar als je ziet wat bitcoin in impact heeft op het milieu daar het zo energieverslindend is. Nee dit is geen goed alternatief.
 • Lucien Van Steenwinkel

  1 week geleden
  Er is duidelijk te veel geld in omloop gebracht door de centrale banken. Die tandpasta krijgen ze er niet meer terug in zonder morsen.
 • Tim Vernieuwe

  1 week geleden
  De waarde van een netwerk neemt kwadratisch toe met het aantal aangesloten apparaten (wet van Metcalfe). Eenvoudig gezegd, hoe meer apparaten onderdeel zijn van het netwerk, hoe meer waarde het netwerk voor de gebruikers heeft. Vervang "apparaten" in de vorige paragraaf door "gebruikers" en denk nu eens aan het Internet, Facebook, Twitter, Instagram. Wat een zeepbellen! Of zijn het eerder innovatieve toepassingen? Wat mij betreft het laatste.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. De cryptokoorts is in het land. Onze reporter investeerde 200 euro: dit zijn zijn bevindingen
  PREMIUM

  De crypto­koorts is in het land. Onze reporter investeer­de 200 euro: dit zijn zijn bevindin­gen

  De cryptomunt bitcoin bereikte vandaag de historische kaap van 50.000 dollar. De cryptokoorts is de afgelopen maanden enkel gestegen, en dat over de hele wereld. Nu bitcoin ‘to the moon’ gaat, hoe koop je eigenlijk zo’n cryptomunten? Zijn er gevaren en word je een instant-miljonair zoals velen denken? Onze reporter is sinds vorige week de trotse eigenaar van 0,0025 BTC (100 euro) en zocht het uit.
 1. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica

 2. Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden
  Play

  Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden

Geld