Marc Coucke strikes again, met in Durbuy een nieuwe indoor-entertainment waar ook plaats is voor enkele bowlingbanen.
Volledig scherm
PREMIUM
Marc Coucke strikes again, met in Durbuy een nieuwe indoor-entertainment waar ook plaats is voor enkele bowlingbanen. © BELGA

Marc Coucke, meer dan ooit de keizer van het vertier: zo ziet zijn ‘plezierportefeuille’ eruit

De speelvogel in Marc Coucke is helemaal terug. Nog maar pas is hij mede-eigenaar geworden van Walibi en Bellewaerde, of hij kondigde al een groot indoorspeelterrein van 7 miljoen euro in ‘zijn’ Durbuy aan. Plús de oprichting van Padel World: tegen eind dit jaar moeten er minstens 100 veldjes van de hypesport op Couckes naam staan. “Plezier is mijn favoriete sector. Ik doe niets liever dan mensen mooie momenten bezorgen.” Zo zijn ook zijn culinaire plannen in Durbuy al iets concreter.

5 reacties

 • pascal Vanderlinden

  2 weken geleden
  @Frankie Albert Goethals. Heel juist maar als je dan eens naar Durbuy wil voor een uitstap betaal je dan wel minimum het dubbele voor alles en word het voor velen onbetaalbaar.
 • Anita Billen

  2 weken geleden
  Coucke gaat Durbuy verbrodden met zijn projecten. De natuur zal wegkwijnen door hem.Maar ja, hij heeft geld.
 • Frankie Albert Goethals

  2 weken geleden
  Gelukkig knapt Coucke de oude panden op en herstelt hij ze terug in hun oorspronkelijke staat. Daarna krijgen ze een bestemming die overeenstemt met de mogelijkheden. Een oude stad in verval biedt geen meerwaarde.
 • pascal Vanderlinden

  2 weken geleden
  Met de tijd gaat een stuk mooi natuur in Durbuy plaats moeten maken voor allerhande gebouwen en projecten die er maar zijn met het doel zakken te vullen ! Ik ben akkoord dat dit jobs verwerft , maar steeds ten koste van ?
 • An Vanden Bossche

  2 weken geleden
  Erfgoed heeft ook zijn waarde. Ik vraag mij af hoe het prachtige zeer goed geconserveerde Durbuy er binnen kort gaat uitzien met al die projecten?

Geld