HelloFresh
Volledig scherm
© HelloFresh

Maaltijdboxen HelloFresh erg populair tijdens coronajaar: omzet verdubbeld

De coronacrisis heeft de populariteit van de maaltijdboxen van HelloFresh een boost gegeven. Het Duitse bedrijf leverde het afgelopen jaar meer dan 600 miljoen maaltijdboxen af bij de mensen thuis, gespreid over veertien landen. Vooral de laatste maanden van 2020 was het extra druk, omdat veel restaurants gesloten waren en gezinnen op zoek waren naar alternatieven.

 1. Hoe gezond zijn de foodboxen van HelloFresh, Foodbag en co? Diëtiste beoordeelt 5 gerechten: "Kan het begin zijn van een goede gewoonte”
  PREMIUM

  Hoe gezond zijn de foodboxen van HelloFresh, Foodbag en co? Diëtiste beoordeelt 5 gerechten: "Kan het begin zijn van een goede gewoonte”

  Is een foodbox hét ideale hulpmiddel om evenwichtiger en meer gebalanceerd te eten in 2021? Je hoeft alvast geen recepten meer uit te pluizen of boodschappen te doen. Maar zijn ze ook écht gezond? Diëtiste Sanne Mouha neemt vijf foodboxgerechten van enkele bekende aanbieders als Hello Fresh en Ekomenu onder de loep en wij testen of ze lekker én makkelijk te bereiden te zijn. “ Een box moet je wel minder stress geven, niet meer.”
 1. Uitzonderlijk bezoek van grijze walvis in Napels
  Play

  Uitzonder­lijk bezoek van grijze walvis in Napels

 2. Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleutels af
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleu­tels af

Geld