Het bekendste filiaal van Tiffany & Co is het megachique op 5th Avenue in Manhattan.
Volledig scherm
Het bekendste filiaal van Tiffany & Co is het megachique op 5th Avenue in Manhattan. © AFP

LVMH bevestigt interesse in juweliersketen Tiffany dat “bod van 13 miljard afwees”

Het Franse luxeconcern Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH) heeft recent gesproken met de Amerikaanse juweliersketen Tiffany over een mogelijk samengaan. Dat bevestigde de onderneming, nadat eerder berichten naar buiten waren gekomen dat Tiffany nog geen heil ziet in de bundeling van krachten. Een overnamebod van 14,5 miljard dollar (13 miljard euro) is naar verluidt door de Amerikanen afgewezen. 

1 reactie

 • An Vanden Bossche

  3 jaar geleden
  Dit lijkt een strategische miskleum. De Amerikanen willen Tiffanys zelf niet, die willen Franse en Italiaanse luxe. Tiffany is al descenia aan het surplacen.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.