Een man winkelt bij de Lidl.
Volledig scherm
Een man winkelt bij de Lidl. © Wannes Nimmegeers

"Lidl zal prijzen moeten optrekken"

Vakbonden en directie zijn dan wel blij met het akkoord bij Lidl, de klanten van de supermarktketen zullen de gevolgen voelen in hun portefeuille. Dat voorspellen experts.

168 reacties

 • Gil Rod

  3 jaar geleden
  De mensen zullen het niet merken als ze hun prijzen iets hoger stellen .Wie onthoudt nu de prijs van een product om daarna te vergelijken met eventuele de nieuwe prijs? Niemand he .
 • imke de meester

  3 jaar geleden
  logisch toch,, meer kosten, hogere prijzen.
 • Gino Denil

  3 jaar geleden
  Opslaan doen ze toch, met of zonder stakingen. Ook bij ketens als de Lidl en de Aldi. En altijd een veelvoud van de inflatie. Voor minder dan 10% is het de moeite niet om nieuwe prijzen aan te brengen.
 • Ronny Ooijen

  3 jaar geleden
  Nicky Bud,ik beweer helemaal niet dat de werknemers van Lidl aan een minimumloon werken.Hen luiaards en een werkschuw zootje ongeregeld noemen toont aan dat men geen respect heeft voor de werkende mens.Van mij mag hij,indien hij werkt,daarom gerust het minimumloon ontvangen.Dan kan hij vanuit zijne luie zetel nog wat klagen en nep feiten verzinnen.
 • Nicky Bud

  3 jaar geleden
  Ronny Ooijen, je reageert op een reactie van Walter Lippens, en zinspeelt op een erg hoge werkdruk aan een minimumloon. Nochtans hebben de arbeiders van Liddl al vanaf dag één aangegeven dat er niets mis was met de verloning, integendeel. Ze schreven van het loon OK was. Altijd de waarheid maar proberen te verdraaien....
 1. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League

 2. Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw
  Play

  Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw

Geld