De grootste Lidl van Vlaanderen opende vandaag de deuren in Melle.
Volledig scherm
De grootste Lidl van Vlaanderen opende vandaag de deuren in Melle. © twitter @LidlBelgium

Lidl blijft fors groeien en zoekt 1.500 nieuwe medewerkers

Lidl zoekt de komende drie jaar over heel België 1.500 nieuwe medewerkers. Het gaat zowel om winkelpersoneel als medewerkers op het hoofdkantoor. Dat meldt de Duitse supermarktgroep in een persbericht.  Het nieuws komt er nog geen week na de forse herstructurering bij  concurrent Carrefour die mogelijk in ons land 1.233 jobs zal kosten.

64 reacties

 • Hilde Peeters

  5 jaar geleden
  Iedereen heeft het over carrefour willen jullie er ook aan denken dat dit MENSEN zijn met gezinnen, familie en alleenstaanden. Die hun rekeningen elke maand moeten betalen. Hoe zouden jullie reageren dat u baas morgen het bericht geeft wat zij te horen krijgen. Dit kan ieder van ons overkomen of je moet op een of andere manier op de kap van deze werkende mensen leven.
 • james vroman

  5 jaar geleden
  lage prijzen = lage lonen
 • Gilbert Haelewyn

  5 jaar geleden
  Als men de kortingen, bonuspunten, volgt bij Carrefour, is Carrefour goedkoper dan de Lidl. Camenbert , van een bekend merk, is zelfs duurder bij Lidl dan de volle prijs bij Carrefour. Ik ben vandaag naar Carrefour geweest. Volle prijs: 350 euro, 200 euro betaald. Maar het vraagt wel wat aandacht. Lidl mag dan centjes goedkoper zijn dan de volle prijs bij Carrefour.
 • Tim Peeters

  5 jaar geleden
  Franse bedrijven zijn een ramp in organisatie. Ik kan het weten ik heb er zelf 20 jaar voor een gewerkt.
 • Jan Van Rompaey

  5 jaar geleden
  Die mensen worden onderbetaald en opgejaagd.