RV
Volledig scherm
© RV

Kinepolis mag van rechter uitbreiden in België

EconomieKinepolis mag van het Brusselse hof van beroep nieuwe bioscoopcomplexen bouwen in België zonder daarvoor vooraf toestemming te moeten vragen aan de Belgische Mededingingsautoriteit (BMA). Dat melden de bioscoopgroep zelf en de krant De Tijd na een uitspraak van het hof vorige woensdag.

2 reacties

 • Frederik Boogaerts

  2 jaar geleden
  Een monopolie hebben is toch verboden?
 • Jens Vranckx

  2 jaar geleden
  nu nog goeie films
 1. Ook Peugeot en Porsche aangeklaagd voor dieselgate
  5

  Ook Peugeot en Porsche aange­klaagd voor dieselgate

  Na Renault en Volkswagen is nu ook de Franse autobouwer Peugeot in Frankrijk aangeklaagd voor sjoemelpraktijken in het kader van dieselgate. Dat meldde Stellantis, moederbedrijf van Peugeot, woensdagavond. Mogelijk zullen ook Citroën en Fiat-Chrysler, onderdeel van Stellantis, zich moeten verantwoorden voor het gerecht. Duist sportwagenbouwer Porsche, dochterbedrijf van autoconcern Volkswagen, wordt dan weer in Duitsland aangeklaagd, meldt Business Insider .
 2. Kinepolis deed de test: naar deze 10 films kijkt de Vlaming het meest uit
  Film

  Kinepolis deed de test: naar deze 10 films kijkt de Vlaming het meest uit

  Op zaterdag 5 oktober 2019 organiseerde Kinepolis in al haar Belgische bioscopen een gratis ‘Discovery Day’, waarbij de aankomende films werden gepresenteerd aan de hand van een trailershow. 3500 bezoekers lieten zich trakteren op een voorsmaakje van het aankomende filmaanbod. Aan het einde van de rit verzamelde Kinepolis ook enkele inzichten over de films. Ze kwamen ze erachter naar welke films de bezoekers – na het bekijken van de trailers – het meest uitkijken.

Geld