Democratisch presidentskandidaat Joe Biden.
Volledig scherm
Democratisch presidentskandidaat Joe Biden. © AFP

Joe Biden zou einde maken aan handelsconflict met EU

Joe Biden, de kandidaat voor de Democraten bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen, zou een einde maken aan het handelsconflict tussen Europa en de VS. "De EU is de grootste markt ter wereld, we moeten onze economische relaties verbeteren", verklaarde een adviseur van Biden, Tony Blinken, op een online-evenement met de Amerikaanse Kamer van Koophandel.

0 reacties

 1. ACV vertrouwt Nederlandse kandidaat-overnemer e5 mode niet: “Geen zin om het verhaal van Mega World nog eens dunnetjes over te doen”

  ACV vertrouwt Nederland­se kandidaat-overnemer e5 mode niet: “Geen zin om het verhaal van Mega World nog eens dunnetjes over te doen”

  Vijf kandidaat-overnemers hebben zich gemeld voor modewinkelketen e5 mode, die tot eind januari bescherming tegen schuldeisers heeft. Een van die kandidaat-overnemers is de omstreden Nederlander Lex H., die een verleden van faillissementen met zich meedraagt en nu alles uit de kast zou halen om e5 mode in handen te krijgen. Dat is vernomen bij vakbond ACV Puls. “We hebben nochtans absoluut geen zin om het verhaal van Mega World nog eens dunnetjes over te doen”, zegt vakbondsman Sven De Scheemaeker (ACV Puls).
 2. Weduwe Republikein John McCain steunt Biden, woedende Trump haalt uit: “Was nooit fan van McCain”

  Weduwe Republi­kein John McCain steunt Biden, woedende Trump haalt uit: “Was nooit fan van McCain”

  Joe Biden, de Democratische presidentskandidaat bij de verkiezingen in november, wordt openlijk gesteund door de weduwe van de Republikeinse senator John McCain, die het bij de verkiezingen in 2008 opnam tegen de latere president Barack Obama. De Amerikaanse president en Republikeinse kandidaat Donald Trump is daar niet mee gediend en haalde in een spottende tweet uit naar de McCains.
 1. "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafdeling in Egyptisch ziekenhuis
  Play

  "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafde­ling in Egyptisch ziekenhuis

 2. Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevonden, museum had diefstal niet opgemerkt
  Play

  Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevon­den, museum had diefstal niet opgemerkt

Geld