Jorij Abraham
Volledig scherm
PREMIUM
Jorij Abraham © rv / rv

Je geld verdubbelen in tien dagen: 1 op de 10 mensen viel voor deze oplichtingstruc met cryptobeleggingen

Wat als je in 10 dagen tijd je geld kan laten verdubbelen met een investering in cryptomunten? Een Britse website biedt het aan. Het lijkt te mooi om waar te zijn en dat is het ook. Toch liet één op tien bezoekers aan deze valse investeringswebsite zich vangen. Hoeveel verdienen oplichters eraan en hoe zorg je ervoor dat je niet in die val trapt?

11 reacties

 • Marc Van der Vloedt

  2 maanden geleden
  30K nu, was 20K... Wie zou nu niet 50% interest willen hebben op een "investering", toch ?
 • Kenny brusseel

  2 maanden geleden
  Niet aan mij besteed ik zal daar niet intrappen zelfs met de phissing mails die elke dag tientallen krijg trap ik nog niet
 • Angela Swinkels

  2 maanden geleden
  Scholen kunnen maar beter snel digital assets of “cryptogedoe” zoals de gemiddelde mens het noemt, opnemen in hun lespakket want ze komen eraan of we het nu willen of niet. Pas 5% van de wereld bevolking kent de crypto wereld en wat de mens niet begrijpt tja… Persoonlijk maak ik mij klaar voor de bull run van 24-25, doe mijn eigen research en lach hard om al die onwetendheid. Hoeveel mensen weten dat Bitcoin al een wettelijk betaalmiddel is in sommige landen? Ik bedoel maar..
 • Kim Vandillen

  2 maanden geleden
  zoveel crypto kenners hier..oplichting gebeurd met alles, niet alleen met crypto mochten jullie het niet weten. En tja, 10 jaar geleden was bitcoins 10 dollar waard, momenteel €26.000..en dit op zich zegt niets scam of geen scam, maar geeft wel aan dat er veel vertrouwen is, je moet alleen voorzichtig zijn, zoals met alle geldzakens.
 • Gerd Peeters

  2 maanden geleden
  Als het te mooi is om waar te zijn, blijf er dan ver van weg. Wij hebben dat cryptogedoe nooit vertrouwd,