Hedwig De Meyer, CEO van podiumbouwer Stageco
Volledig scherm
PREMIUM
Hedwig De Meyer, CEO van podiumbouwer Stageco © Joel Hoylaerts / Photonews

INTERVIEW. Podiumbouwer Hedwig De Meyer van Stageco na 2 verloren jaren opnieuw volop aan de slag in de VS: “De echte test komt er pas volgend jaar”

Het komende concert- en festivalseizoen kondigt zich volgens de internationale kalender aan als de roaring twenties. Als het van podiumbouwer Hedwig De Meyer (67) afhangt, mogen ze na twee verloren jaren losbarsten. Maar de CEO van Stageco ziet ook té veel werk en bijhorende uitdagingen op zich afkomen. “Het gaat van het ene uiterste naar het andere. We zijn al aan het kijken wat we volgend jaar kunnen doen, en wat niet. De hele sector zit aan zijn limieten.”

0 reacties

 1. BNP Paribas Fortis verwacht voor het eerst lichte daling van huizenprijzen: “Tot nu toe gingen we uit van stabilisatie”
  Geld

  BNP Paribas Fortis verwacht voor het eerst lichte daling van huizenprij­zen: “Tot nu toe gingen we uit van stabilisa­tie”

  De Belgische economie zou volgend jaar met 0,2 procent groeien en in 2024 met 1,4 procent. Dat blijkt uit de jongste economische verwachtingen van BNP Paribas Fortis. Door de hogere rente en dus groeiende onbetaalbaarheid op de huizenmarkt, verwacht de bank ook minder vastgoedtransacties en een lichte daling van de huizenprijzen volgend jaar. Tot nu gingen de economen van de grootbank uit van een stabilisatie van de huizenprijzen in België.
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.