Lunch Garden-CEO Ann Biebuyck: "Tijdens het voorbije 2020 is door corona zeker twee derde van onze normale omzet weggevallen."
Volledig scherm
PREMIUM
Lunch Garden-CEO Ann Biebuyck: "Tijdens het voorbije 2020 is door corona zeker twee derde van onze normale omzet weggevallen." © Photo News by Pieter-Jan Vanstockstraeten

INTERVIEW. CEO Lunch Garden wil heropening met tal van nieuwigheden vieren: “Maar wel aan dezelfde scherpe prijs als vroeger”

Groentelasagne, tabouleh met vergeten groenten en Quorn-reepjes. Ook het grootste restaurant van ons land opent woensdag weer de deuren en dat gebeurt in alle 75 vestigingen van Lunch Garden met een stevige opfrisbeurt. De — volgens sommigen wat ‘ouderwetse’ — keten wil meer jongere mensen verleiden, maar ook de senioren blijven aanspreken. CEO Ann Biebuyck legt uit hoe ze dat wil doen, en tegen welke prijs.  “Ook gerechten van 9,99 euro kunnen lekker zijn.” 

14 reacties

 • Marc Janssens

  2 weken geleden
  Om de twee weken een vaste afspraak 's middags bij LG voor de zeesteak met tartaarsaus en puree, balletjes in tomatensaus met frietjes, of de wok. Geen te duur hype eten zoals in The Jane maar gewoon lekker degelijke maaltijd voor een klein prijsje. Plus ik voel me als bijna-vijftiger een pak jonger tussen al die senioren ;-)
 • Ethel Huyshauwer

  2 weken geleden
  Ik ben blij dat ze terug open gaan. Het is altijd fijn om eens niet zelf nog te moeten koken na het boodschappen doen. Goede prijs-kwaliteit verhouding en vriendelijk personeel.
 • mark deleener

  2 weken geleden
  Ik ben daar ook tevreden. Prijs kwaliteit is uitstekend voor een snelle lunch of avondeten. Geen afwas en geen uur in de keuken s'avonds. Wie kan beter?
 • Rody Franks

  2 weken geleden
  Je kan in de LG altijd een portie aardappelen en groenten bijvragen, Marc. Regelmatig ook schotels a volonte...
 • Fonske Beys

  2 weken geleden
  Ik en vele anderen blijven weg uit horeca die prijzen verhoogt.

Geld