Volledig scherm
© Peter Hilz

ING schrapt duizend banen vanwege slecht economisch klimaat: gevolgen voor België nog niet duidelijk

De Nederlandse bank ING schrapt tegen eind 2021 ongeveer duizend banen. Volgens het financiële concern is de ingreep onder meer nodig vanwege het tegenvallende economische klimaat. Kantoren in Azië en Zuid-Amerika sluiten en ook in Spanje, Italië en Tsjechië verdwijnen er banen. Over eventueel banenverlies in België is er nog geen duidelijkheid.

8 reacties

 • Tony Van De Perre

  2 maanden geleden
  Als een geblokkeerde rekening moetvrijgegeven worden duurt dit drie maad door "administratieve achterstand"; m.a.w. ze hebben niet genoeg volk.
 • Anoniem

  2 maanden geleden
  Gelukkig is ing in al die jaren niet beschuldig geweest van allerhande witwas praktijken en frauduleuze praktijken. Ik was vroeger gelukkig bij recordbank maar deze laatste had ook weer hebberige aandeelhouders. Maar ik moet bij ing wel 0,50 uitbetalen als ik geld afhaal aan een concurrerende bankautomaat. Onkosten zeggen ze, en mijn onkosten dan ing? Ik moet gratis werken voor jullie.Ik krijg de belastingen op mijn dak als ze iets vermoede dat ik 1 € verduisterd, die kunnen met alles weg. Zelfs
 • johny vanderlinden

  2 maanden geleden
  Dat zijn de resultaten van alles zelf te moeten doen.
 • Sjonny Martero

  2 maanden geleden
  Ze betalen de aandeelhouders hun winsten uit en zullen de verliezen doen betalen via de belastingbetaler. Zoals altijd.
 • Sobek Wessels

  2 maanden geleden
  Het wordt HOOGTIJD dat zulke bedrijven NUL steun of voordelen van de Staat krijgen en dat ze veel meer belastingen betalen , Voor als het slecht gaat zoals nu ? Want Nu krijgen ze langs alle kanten kortingen , subsidies , voordelen van de Overheid Ook als ze honderden miljoenen winsten maken , maar als het slecht gaat dan zijn De belasting betalers 2x de dupe , ze verliezen hun Job en moeten meer belastingen betalen om deze bedrijven te steunen ??? 
 1. "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafdeling in Egyptisch ziekenhuis
  Play

  "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafde­ling in Egyptisch ziekenhuis

 2. Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevonden, museum had diefstal niet opgemerkt
  Play

  Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevon­den, museum had diefstal niet opgemerkt

Geld