President Nicolas Maduro van Venezuela.
Volledig scherm
President Nicolas Maduro van Venezuela. © AFP

Inflatie gestegen tot bijna 3.000 procent in Venezuela

EconomieDe inflatie is vorig jaar in Venezuela gestegen tot 2.959,8 procent. Dat blijkt uit cijfer van de centrale bank (BCV). Dat komt erop neer dat je op het einde van het jaar bijna 30 euro keer meer moest betalen voor een product dan in het begin van het jaar.

5 reacties

 • Ives Ameel

  6 maanden geleden
  Onze munt hangt ook aan een zijden draad zoals ze die nu gratis rondstrooien.
 • Kees Simons

  6 maanden geleden
  Leve het socialisme!
 • Vaneylen Pierre

  6 maanden geleden
  Wij gaan binnenkort volgen!!
 • Michel Van der Hoydowch

  6 maanden geleden
  Vrienden die in Venezuëla geboren zijn en er wonen vertellen een volledig verhaal dat niet overeenkomt met de uitleg van Mr. Wessels. Trouwens er zijn voldoende welstellende landen die geen petroleum bobben maar ook rijke geen dictators als president.
 • Sobek Wessels

  6 maanden geleden
  Allemaal gecreëerd door de VS ! Venezuela heeft één van de grootste Olie voorraden van de wereld en zou Normaal gezien het Dubai van het Amerikaans continent moeten zijn !! Maar toch is dit niet en dit allemaal sinds president Hugo Chávez de Amerikanen het land uitgezet heeft omdat ze bijna 90% van de Olie winsten in hun zakken staken ! Daarna volgde het Embargo van de VS zodat Venezuela Geen olie meer kon verhandelen op de internationale markt vermits dat in Dollars wordt gedaan !!

Geld